Разгорещяването в леглото носи не само удоволствие, но е свързано

...
Разгорещяването в леглото носи не само удоволствие, но е свързано
Коментари Харесай

Най-опасните пози в секса

Разгорещяването в леглото носи освен наслаждение, само че е обвързвано и с опасности - ново изследване разкрива кои са най-опасните за мъжете полови пози, написа в. "Дейли остарял ".

За задачите на проучването, оповестено в сп. "International Journal of Impotence Research ", създателите му са оценили равнищата на риск, свързани с разнообразни пози в секса.

Специалистите са изследвали 90 мъже на междинна възраст 39 години, получили "фрактура на пениса " по време на сексуален акт.

Оказало се, че най-голям риск - в 41 % от случаите, крие така наречен "кучешка " поза. Следва обичайна "мисионерска " поза, виновна за 25 % от контузиите на мъжкия сексуален орган. На трето място е позата "ездачка ".

Експертите означават, че термините "счупен пенис " и "фрактура на пениса " са до известна степен подвеждащи, защото в мъжкия признак няма кост и действително органът не може да се счупи.

Въпросните термини по-скоро касаят неприятно и мощно мъчително прегъване на пениса. То се случва единствено при ерекция и се състои в разкъсването на характерни тъкани. Първият симптом за "счупен пенис " е особено "изпукване ", съпроводено от мощна болежка. Впоследствие атрибутът се подува.

Не всички сходни контузии изискват хирургична интервенция. Понякога са задоволителни налагането на пениса с лед и отмора. При всички случаи обаче потърпевшият мъж би трябвало да се съветва с доктор, защото в случай че контузията не се лекува вярно, съществува риск от увреждане в дълготраен аспект.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР