Разгневен колоездач сряза една от гумите на линейка, защото спряла

...
Разгневен колоездач сряза една от гумите на линейка, защото спряла
Коментари Харесай

Велосипедист наряза гумите на линейка в София, защото спряла на велоалея


Разгневен колоездач сряза една от гумите на кола за спешна помощ, тъй като спряла на алеята за велосипедисти. Линейката е била на адрес на столичния бул. "Дондуков ", с цел да помогне на 19-годишно момче с диабет в тежко положение.

Линейката е спряла, с цел да помогне на момче, което е имало потребност от незабавна помощ.

Докато доктор Иванова изчаква да ѝ отворят входната врата, с цел да прегледа болния пациент, по велоалеята се появява колоездачът. Колата му пречи да премине и той се нахвърля жестоко против екипа на Спешна помощ. Независимо, че по закон, както пожарната и полицията, имат право да стопират на всички места поради специфичния си статут.

„ Прояви експанзия и извади нож с острие към 30 см - голям нож и продупчи предната дясна гума. Тъй като се събраха доста хора, евентуално се тормози, качи се на велосипеда и отпътува несмущаван от никого “, споделя пред Българска национална телевизия доктор Христалина Иванова.

Д-р Иванова е прегледала болното момче. Предписала е нужната терапия и е решила, че той може да си остане у дома. Но в случай че имаше потребност от незабавно превозване до болница, този развой щеше да се забави.

Линейките, които обслужват незабавните случаи на София през днешния ден са 18. С този случай една кола излезе от строя за известно време.

Линейката е спряла работа за към 2 часа, до момента в който бъде заменена спуканата гума. През това време е имало няколко позвънявания, които те не са могли да поемат.

Кой е колоездачът, към този момент не се знае. Полицията го търси. Шофьорът на колата за спешна помощ е дал показания в Министерство на вътрешните работи. Ще бъдат прегледани и записите от видео камери.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР