Раздялата невинаги е лесна. В много случаи дори коства много

...
Раздялата невинаги е лесна. В много случаи дори коства много
Коментари Харесай

4 ясни знака, че все още обичате бившия си

Раздялата не всеки път е лесна. В доста случаи даже коства доста и на двамата сътрудници. Ако единият е изоставен е още по-трудно, тъй като възприятията му минават през скалата на разочарованието, гнева, болката, отрицанието, вглъбяването в реакциите на някогашната му половинка. Дори да сте се разделили по взаимно единодушие, любовта сред вас може да не е изцяло мъртва. Съществуват някои ясни знаци, че не сте претърпели раздялата си и таите очаквания за повторното ви събиране, написа flagman.bg.

Почти всичко ви припомня за връзката ви

Мислели сте си, че всичко е свършено, че няма връщане обратно, че връзката ви е затворена страница, само че все нещо ви припомня за нея. Местата, на които сте били дружно, нещата, които сте обичали да вършиме дружно, приятелите, смешните моменти – за какво все се сещате за тези неща? Защото към момента го обичате и желаете да се съберете. Ако страницата в действителност е затворена, ще спрете да мислите за отминалите моменти дружно.

С отвращение ходите по срещи

Правите го с принуда, точно тъй като таите топли усеща към някогашния. Не можете да си визиите, че ще бъдете с някой различен. Чудите се дали няма да ви нарани. Питате се дали някогашният ви мисли за вас в този миг. Изпитвате потребност да му се обадите и да го питате какво прави, до момента в който лъжете индивида, с който сте на среща, че отивате до тоалетната. Станало е нещо смешно, което е предизвикало желанието му да се посмеете дружно по вашия си метод. По дяволите раздялата ви – направете го! Обадете му се, пък каквото ще да става!

Непрекъснато проверявате какво прави някогашният в обществените мрежи

Отвътре ви глозга мисълта, че той може да е благополучен с друга. Питате се дали в действителност ви е не запомнил толкоз бързо? Защо не ви търси? Чудите се дали да лайкнете някоя негова фотография или статус, само че се боите да не наподобява прекомерно обезверено. Чувството е познато и подсказва освен за засегната горделивост, изключително в случай че сте към момента необвързани, само че и за нестихнали усеща.

Открито признавате пред себе си, че желаете да се съберете

Някои хора не си дават сметка, че към момента се обичат, само че други съумяват да разсъдят това трезво. Ако сте признали пред себе си, че към момента обичате някогашния си, направете опит да говорите с него. Може да се изненадате, когато разберете, че и той таи усеща. Говорете, обсъдете мотивите за раздялата, дайте си втори късмет, обещайте си нещата, от които имате потребност и най-много сключете контракт, че няма да си причинявате старите болки. Може и да излезе нещо хубаво втория път
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР