Раздялата на звездната двойка Мария Игнатова и Димитър Рачков доведе

...
Раздялата на звездната двойка Мария Игнатова и Димитър Рачков доведе
Коментари Харесай

Последно десет: Димитър Рачков и Мария Игнатова осребриха раздялата си с 2 милиона лева. Ето защо дълго криха за разрива

Раздялата на звездната двойка Мария Игнатова и Димитър Рачков докара до доста душевни терзания за известните водещи, само че в цялата обстановка има и позитивна страна. В случая тя е финансова – двамата са си разделили към 2 милиона лв., оповестява „ Хот сцена “. Това е била и повода Рачков и Игнатова дълго време да не признават обществено, че нещата сред тях не вървят както би трябвало. Официалното самопризнание на Рачков, че с Мария към този момент не са двойка пристигна повече от половин година след разрива посред им. Това обаче напълно не е инцидентно, а в основата на забавянето са професионалните им задължения отвън малкия екран, които им носели много съществени спомагателни приходи.

Звездната двойка беше доста известна и непрестанно получаваше задължения за воденето на частни празненства и тежки корпоративни събития.

След раздялата им нещата към този момент не стоят по този начин и тази активност последователно затихва. През шестте месеца, в които те са криели истината за връзката си, са проработили съществени суми, които постоянно са надхвърляли месечните им приходи като телевизионни водещи. Справка в Търговския указател пък демонстрира, че двамата са забогатели с близо 2 милиона лв.. Това е приходът, който е постъпил във компанията на Димитър Рачков, чиято съществена активност е точно организирането на частни и фирмени купони и тържества, на които той-и някогашната му към този момент фамилна половинка са били водещи. Само за 2015 година фирмената облага е за към 1 милион лв.. Освен от воденето на веселби, Рачков и Игнатова имат осъществени съществени доходи и от телевизионни реклами, които също са били съществено перо от фамилния бюджет.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР