Раздялата на Шакира с Жерар Пике ѝ коства много емоционална

...
Раздялата на Шакира с Жерар Пике ѝ коства много емоционална
Коментари Харесай

Шакира и колко ѝ е струвала връзката с Жерар Пике

Раздялата на Шакира с Жерар Пике ѝ коства доста прочувствена болежка, а всичко това бе съпроводено и с проблеми с данъчните в Испания.

Тази седмица колумбийската изпълнителка реализира съглашение с управляващите в Каталуния, с цел да избегне развой и възможен престой в пандиза. 

Шакира се съгласи да получи условна присъда и да заплати 7.6 милиона евро. Всичко това можеше и да не се случва, в случай че Шакира се беше влюбила не в Жерар Пике, а в Серхио Рамос (играещ години наред в Реал Мадрид) да вземем за пример. Поне по този начин твърди нейният юрист Пау Молинс.

Според Hola, юристът споделя, че живеещите в Барселона подлежат на налог върху благосъстоянието си, до момента в който тези в Мадрид - не. Молинс твърди, че любовта на Шакира към Пике досега ѝ е коствала към 120 милиона евро.

Адвокатът на изпълнителката също по този начин счита, че в Каталуния човек може да влезе в пандиза по обвинявания, за които в Мадрид няма да бъде приет за отговорен.

" С интернационалните актьори е предизвикателство. Къде живеят, в случай че цялостен живот пътуват ", споделя още Пау Молинс. Като добавя, че през 2011 година Шакира е направила международно турне, с което е обиколила 74 страни и е комплицирано да се дефинира къде тъкмо трябва да си заплати налозите. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР