Раздялата на Благой Георгиев и Златка Райкова като цяло не

...
Раздялата на Благой Георгиев и Златка Райкова като цяло не
Коментари Харесай

Куриоз: Полина предложила брак на Джизъса! Футболистът проговори за раздялата със Златка

Раздялата на Благой Георгиев и Златка Райкова като цяло не изненада никого поради предходните връзки на футболиста, приключили бързо, въпреки и след женитба и с дете (или повече). Но сватбата с 26-годишната Полина си беше изненада! Та тя беше едвам няколко месеца след раздялата с плеймейтката!

В телевизионно изявление Благой Георгиев призна, че не съжалява за нито една връзка, а от тях пази единствено положителните мемоари. Въпреки че разказва Полина като любовта на живота си, двамата към този момент не бързат с дете. Искат първо да се опознаят, а какво ще се случи по-нататък, единствено времето ще покаже. 

Виж още: Алекс Богданска отсече: Няма връщане обратно с Дани! За какво ни излъгаха двамата?

Всъщност Джизъса и новата му жена се срещат във фитнеса и още на първата седмица от връзката им заживяват дружно. Когато медиите разбират за връзката им, двойката отпътува за два месеца в Индонезия. Именно там Полина, а не Благой, предлага брак на половинката си. 

Така сватбата била проведена за 2 месеца, макар че родителите на булката били срещу нея. Родителите на Полина се страхували, че щерка им ще има ориста на предходните половинки на някогашния футболист – нещо, в което тя не има вяра. 

И Полина, и Благой дефинираха раздялата със сина му, Благой, за най-тежкото му тестване напоследък. Просто татко и наследник имали извънредно мощна връзка, а момченцето се разделяло с Джизъса всякога със сълзи. 

Георгиев пожела благополучие на някогашната си, а в името на връзката си с Полина отхвърли да разяснява повече. Стана ясно обаче, че родителите на Джизъса са били срещу връзката му със Златка. Именно този брак станал причина за обтегнатите му връзки с тях.

Изображение: https://www.instagram.com/blagogeorgiev_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР