Раздялата между Лионел Меси и ПСЖ изглежда неизбежна. Това съобщава

...
Раздялата между Лионел Меси и ПСЖ изглежда неизбежна. Това съобщава
Коментари Харесай

Меси почти сигурно ще напусне ПСЖ през лятото

Раздялата сред Лионел Меси и ПСЖ наподобява неизбежна. Това оповестява авторитетното френско издание Екип, анализирайки обстановката в клуба. Само допреди няколко седмици се считаше, че аржентинецът е податлив да остане в Париж и да подпише нов контракт, само че сега това наподобява доста малко евентуално и той ще си събере багажа след края на сезона. Авторитетното издание показва няколко аргументи за смяната в проектите на аржентинската звезда.

На първо място, сред двете страни има финансови разминавания. Бащата на Меси и президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи няколко пъти са говорили по тематиката, само че без да стигнат до съгласие. Едно от наложителните условия за оставането на Лео на Парк де Пренс е той да се съгласи да понижи заплатата си, само че международният първенец не е склонен на сходен вид.

Важен фактор е и желанието на Меси да се завърне в Барселона. В последните дни се появиха индикации, че каталунците поставят старания в тази посока (преговарят с частни компании, които да финансират сходен ход), въпреки още да не са отправили съответно предложение към аржентинеца.

През уикенда Меси беше освиркан от част почитателите на ПСЖ при домакинската загуба от Лион (0:1). При излизането си нападателят не поздрави публиката, а непосредствено се прибра в съблекалнята.

От началото на сезона 35-годишният аржентинец записа 24 мача в Лига 1, като в тях означи 13 гола и направи 13 асистенции. Неговият контракт с ПСЖ изтича през лятото.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР