Раздялата е винаги неприятен момент във всяка връзка и най-често

...
Раздялата е винаги неприятен момент във всяка връзка и най-често
Коментари Харесай

Зодиите, които ще останат приятели с бившите си

Раздялата е постоянно противен миг във всяка връзка и най-често приключва с благопожелание за другарство, което да се резервира след края на интимните връзки.

Това не е толкоз елементарно, когато са намесени усеща и насъбрана мъка, само че въпреки всичко има зодии, които съумяват да запазят положителния звук и след края на връзката. Всъщност зодиакалните знаци, които са толерантни към някогашните си половинки са 4, за забележим кои са те.

Стрелец

Хората от този зодиакален знак имат предпочитание да гребат от живота с цялостни шепи и по тази причина не им остава доста време за мелодрами. Те смятат за загуба на време да оплакват предишното, да градят проекти за възмездие или просто да се оплакват на всеки, който желае да ги слуша. Намират за надалеч по-правилно да поканят някогашния си на кафе, кино или разходка, с цел да са сигурни, че имат в негово лице още един благосклонен към тях човек.

Близнаци

Като двойнствен знак Близнакът се отличава с еластичност и адаптивност. Той живее тук и в този момент и е податлив да гледа на всяка обстановка откъм радостната страна. Те гледат с любознание на новото другарство с някогашната половинка и се забавляват с опцията то да устои на времето, за разлика от интимните връзки.

Везни

 Бивши гаджета

Зодия Везни се характеризира с готовност да поддържа равновесието и хармонията на всички житейски фронтове. Негативизмът и неприятните мемоари от предишното не са нещо, на което ще разрешат да господства в тях. От старите връзки пазят единствено хубавите мемоари и с леко сърце стартират на чисто.

Водолей

Родените под знака на Водолея носят вродена прочувствена зрялост и това им оказва помощ да подберат деликатно хората, които позволяват покрай себе си. Затова те не се отхвърлят леко с някой от напълно близкия им кръг. Ако с някогашната си половинка имат общи ползи, другарски кръг или общо инициативи, за тях не е мъчно да продължат да поддържат другарски връзки, без значение че тръпката към този момент е изчезнала. Това е по този начин, тъй като просто са доста необятно скроени и великодушни като темперамент. Възможността да се запазят положителни връзки, без да се позволява сянката на нетърпимостта и ожесточението към индивида, с който към този момент не ни свързват сърдечни връзки е белег за духовна мъдрост и израстване.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР