Раздялата е неприятна за всеки човек. Но има зодии, които

...
Раздялата е неприятна за всеки човек. Но има зодии, които
Коментари Харесай

3-те зодии, които ще ви разбият сърцето

Раздялата е неприятна за всеки човек. Но има зодии, които могат да ви зарежат без даже да им мигне окото. В момента, в който към този момент не усещат нищо към вас, просто споделят " край ". Всъщност много постоянно сменят половинките си и не изпитват никаква болежка, когато се разделят с тях. Те са очарователни и доста привлекателни, можете елементарно да се влюбите в тях, само че бъдете подготвени да ви разбият сърцето.
Лъв
Увереността и силата, които излъчва, притеглят дамите извънредно доста. За него не е проблем да сменя приятелките си постоянно, тъй като има доста обожателки. Големият проблем при него е, че е лакомец. Не би сложил никой преди себе си, той мисли само и единствено за себе си. Неговите ползи и усеща постоянно са преди всичко и не би направил никакъв компромис.
На представителите на този зодиакален знак им писва прекомерно бързо, просто в един миг им става скучно, без никаква причина. Те не се пробват да съживят възприятията и връзката си, даже в противен случай. Зарязват половинката си и я заменят съвсем незабавно, без да усещат никаква виновност за това. При тях всичко завършва доста бързо и нормално разрушават сърцата на всички, които са били по отношение на тях.
Стрелец
Той може да разбие сърцето ви за секунди. Дава прекомерно огромни обещания, които съвсем в никакъв случай не извършва. Това води до разногласия по отношение на упованията на половинката му, тъй като е предложил прекомерно доста, а е дал нищо. Когато се появи малко по-сериозен проблем, просто бяга. Стрелецът в никакъв случай няма да остане, с цел да отстоява позицията си. По-лесно за него е да се скрие и да не потърси повече половинката си.
Най-бруталната ЗОДИЯ, която ще ви разбие СЪРЦЕТО, без да се замисли, ще откриете в iWoman.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР