„Разделих се с Райна Караянева! Чак тази година успяхме да

...
„Разделих се с Райна Караянева! Чак тази година успяхме да
Коментари Харесай

Баджанакът на Башар Рахал- бивш на Вики от Мастило и Гергана Гунчева

„ Разделих се с Райна Караянева! Чак тази година успяхме да се разведем. Това, че тя живее с Башар Рахал, е социална загадка и от дълго време се случи това. Предвид стеклите се условия, няма по какъв начин да съм в положителни връзки с него “. Това показа пред „ България през днешния ден “ един от най-успешните ни модели Генадий Ников, някогашен брачен партньор на гаджето на Башар Рахал Райна Караянева.



Чувствата межди двамата пламнали около общата им работа в лотарийната игра. За Рахал не се знае дали публично е разграничен със брачната половинка си Калина, която остана да живее в Съединени американски щати с двете им дъщери. В началото артистът поддържаше версията, че сред него и жена му всичко е наред, просто са съвременно семейство.

Райна Караянева също удостовери новината, че е разведена, само че не пожела да разяснява дали живее с Башар Рахал. „ Не бих желала да разясня нещо еднолично “. Генадий Ников, модел на „ Ивет фешън” може да се похвали с дълъг лист от завоевания, разбра Hotnews.bg. Сред някогашните му са певицата Вики от „ Мастило”, която неотдавна ще стане майка за повторно и Гергана Гунчева. Бившата Мис България също от дълго време е фамилна. Ников въртял състезателен клуб с Райна, до момента в който двамата не се разделили.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР