Разчитам резолюцията като неистово желание да бъде нанесен удар на

...
Разчитам резолюцията като неистово желание да бъде нанесен удар на
Коментари Харесай

Председател на СДС: Наши евродепутати се изживяват като наследници на Коминтерна

Разчитам резолюцията като неистово предпочитание да бъде нанесен удар на държавното управление. Някои български евродепутати се нареждаха като идейни и политически наследници на Коминтерна. Това сподели ръководителят на СДС-София и общински консултант доктор Антон Койчев в предаването "Денят ON AIR ".

"Не имам вяра да се стигне до прекъсване на евросредства. Европа не ни сподели нещо кой знае какво, нищо повече отвън предходни отчети от Механизма за инспекция ", означи той.

И обърна внимание, че въпреки всичко е имало "петно върху България ".

По думите му има разнобой на отзиви сред част от представителите на Българска социалистическа партия в европарламента и водача на левицата. Според него "Демократична България " ясно се е позиционирала като ляволиберална.

"Възможно е дясноцентристко ръководство и то би било потребно за България. Коалицията ГЕРБ-СДС най-вероятно ще се яви в този формат.

Следващият парламент евентуално ще е доста фрагментиран. Вероятността за дълга политическа рецесия не е за занемаряване.

Досегашните съдружни взаимоотношения с ГЕРБ се базират на кардинална основа, работи се доста добре. Усещането на екипност с всеки минал ден се засилваше ", изясни ръководителят на СДС-София.

Той разяснява и обстановката с разпространяването на ковид у нас и растежа на инфектираните.

"От 4 нарастват броя на случаите най-малко в България, това се очакваше да се случи. Към момента нещата са контролируеми.

Здравната ни система ще е под напън, когато се усили броят на пациентите, имащи потребност от апаратна вентилация.

Трябва да имаме самодисциплина и доверие в здравните управляващи. Никой не знае какъв ще бъде размерът на втората вълна и дали здравната система ще издържи ", заключи доктор Антон Койчев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР