Разбрахме от медиите, че ще имаме среща с министър-председателя. Не

...
Разбрахме от медиите, че ще имаме среща с министър-председателя. Не
Коментари Харесай

Превозвачите бесни на Киро: Той бил задавал правилата?! Що за неуважение и липса на възпитание

Разбрахме от медиите, че ще имаме среща с министър-председателя. Не бяхме поканени по съответния ред. Тези хора нямат никаква визия от маниери, протокол и етикет. Ние продължаваме с митингите. Няма да спрем дотук. България не е на премиера, не е на „Продължаваме промяната“. Това обявиха представители на превозвачески компании, които били поканени по чудноват метод на среща с премиера в Министерски съвет. Те дадоха брифинг на излизане, на който обявиха, че са напуснали, откакто министър председателят им е споделил, че тук разпоредбите задава той и че, в случай че не ги устройва, могат да си тръгнат, оповестява ПИК.

Ние сме страната, в която няма никакво подкрепяне за компаниите, няма преодоляване на инфлационни процеси. Протестите ни стартират от 10-и и ще продължат до 18-и май. Извиняваме се на жителите за неудобствата, които ще причиним, обявиха те.

Има дерективи, има изпратени писма от Европейска комисия, споделя се, че акцизът може да бъде понижен с 50 на 100, а ние слушаме лъжи, че това няма по какъв начин да се случи. Премиерът стартира да ни изяснява по какъв начин няма опция и стартира да ни изяснява по какъв начин други браншове желали това или това. Започна да приказва за пенсионерите, само че ние го призовахме да преминем всъщност. Той ни сподели вратата, такова пренебрежение и такава липса на образование, извинявайте, само че това е скандално, отсече представителка на фирмите-превозвачи.

Не желаеме да ни упрекват в политически пристрастия, нямаме нищо общо с политики, споделиха още от браншовите организации.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР