„Разбрах, че са предлагани постове в агенции и министерства, както

...
„Разбрах, че са предлагани постове в агенции и министерства, както
Коментари Харесай

Ива Митева: И снощи продължи натискът срещу колеги да напуснат ИТН, знам за двама. Резултатът е отрицателен

„ Разбрах, че са предлагани постове в организации и министерства, както и в листи. Грозно е на фона на поръчката за битка с корупцията. Защо в последно време потъпкваме всички правила и няма никакви наказания “, попита тя.

„ Как Радостин Василев си промени мнението за толкоз къс интервал от време? Напоследък единствено се замеряме с думи. Нека да покажат доказателства и документи “, прикани Митева.

„ Радостин Василев постоянно беше одобряван от Слави, след това излезе и сподели, че не го чувал от дълго време “, недоумява тя.

По думите й парламентарната група е знаела за желанието на Слав Трифонов за изтегли Има Такъв Народ от държавното управление.

Според нея това е бил моментът да се постави спирачка а протичащото се. „ Решенията се взимаха от премиера и вицепремиера /Кирил Петков и Асен Василев – бел. ред./ “, описа още Ива Митева.

„ Не мога да схвана хората, които настояват, че са били гумен щемпел на Слави Трифонов. Имахме личен глас и постоянно гласувахме обратно на това, което Тошко Йорданов ни е казвал “, изясни тя, само че призна, че Тошко бил „ мъчен темперамент “.

„ Нищо не съм чувала за Орлин Алексиев, в никакъв случай не съм го виждала, не знам по какъв начин наподобява, нито с какво се занимава. Не съм ходила в никакъв случай в „ Делта Хил “, разясни Ива Митева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР