Разбитата през уикенда разбита престъпна наркогрупа е планирала убийството на

...
Разбитата през уикенда разбита престъпна наркогрупа е планирала убийството на
Коментари Харесай

Извънредно от прокуратурата! Разбитата престъпна група планирала убийства на служители на ГДБОП, СДВР и спецпрокурори

Разбитата през уикенда разрушена незаконна наркогрупа е възнамерявала убийството на служители на реда и спецпрокурори.
Планирали са насилствени дейности по отношение на чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи, ГДБОП и двама спецпрокурори, разкриха от прокуратурата и Министерство на вътрешните работи на ексклузивен брифинг.
Групата е следила и един от чиновниците на полицията, с цел да се запознае с неговите привички.
Бандата е била хваната на връх Шипка. До момента 10 лица са в ареста, а други 10 чакат своите обвинявания, сподели основен комисар Ивайло Спиридонов, началник на ГДБОП.

Въпросната група е в нашето полезрение от средата на предходната година, посочи основният комисар. По думите му е това е била група, която въздейства на крими ситуацията в цялата страна.
Групата е новосформирана, а антимафиотите открили, че в два от кварталите на София почнали нападателни дейности по отношение на дилъри, които са ангажирани с други групи. Тези наркодилъри били накарани да продават дрога за тях.
" Преди два месеца постъпи оперативна информация, че въпросните лица възнамеряват насилствени дейности по отношение на чиновници на Министерство на вътрешните работи, ГДБОП и прокурори от Специализираната прокуратуа. Установило се още, че групата е доста мобилна и динамична, заради което се взело решение на сбирката им на връх Шипка да се работи, описа оше шефът на ГДБОП.
Много добра работа, даде оценка основният секретар на Министерство на вътрешните работи.
Няма да допуснем насилствени дейности против сътрудници, които съзнателно си правят работата, отсече той и заключи, че тези дейности на нарушителите единствено потвърждават, че има преса върху тях от страна на страната.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР