Разбира се, има много съвети и начини как правилно да

...
Разбира се, има много съвети и начини как правилно да
Коментари Харесай

Кога е най-добре да забременеете според зодията?

Разбира се, има доста препоръки и способи по какъв начин вярно да методите към планирането на бременност. Замисляли ли сте се обаче кое е оптималното време за бебе по отношение на зодията ви? Изданието astrotalk предлага неповторим взор върху продължаването на рода съгласно хороскопа за всяка зодия.

Овен

Идеалният интервал за забременяване за буйната и огнена зодия Овен е пролетта. Именно напролет, когато всичко в близост цъфти, набира мощ и сила, Овенът може освен умерено и решително да насочи ресурса си към продължение на рода, само че и ще получи спомагателна доза сила и възторг като сурогат. Това до известна степен ще увеличи желанието и увереността за бащинство.

Телец

За Телците преходът от пролет към лято (май-юни) е съвършен за обмисляне на бременност. Телецът е земен знак, тъй че за него е значимо да усеща непоклатимост и надеждност. Именно преходът от пролетта към лятото е интервалът, който осъществя всички стремежи на Телците.

Близнаци

За Близнаците идеалното време за забременяване на дете е лятото. Именно с наближаването на лятото Близнаците усещат баланс, което има позитивен резултат върху възприятията и развиването на фамилните връзки. Ако преди този момент Близнаците са склонни да се двоумят в избора си, то през лятото любознанието им е в своя пик. Изборът е явен.

Рак

За Раците астролозите също предлагат да изберат летния интервал. Особено внимание би трябвало да се обърне на пълнолунието. Все повече се постанова мнението, че точно в този интервал на забременяване на дете може да се укрепи мощната прочувствена връзка сред майката и бебето.

Лъв

Лъвовете са енергични и харизматични хора, тъй че би трябвало да дадете желание на планирането на дете през сезона на Лъва, т.е. през лятото. Освен това астролозите предлагат да се обърне внимание на обстоятелството, че зачеването на дете през този интервал дава вероятността от раждането на забавна и ярка персона.

Дева

На Девите се предлага да възнамеряват раждането на дете в края на лятото или началото на есента. Именно този временен стадий е съвършен за Девите, земен знак, който е привикнал да проучва всичко.

Везни

Везните, които обичат хармонията и салдото, би трябвало да извърнат внимание на есенния интервал. Именно през този интервал фамилните връзки излизат на напред във времето за Везните, което значи, че това е най-благоприятният сезон за продължение на рода.

Скорпион

Скорпионите би трябвало да извърнат внимание на октомври-ноември. Тези месеци са сезонът на зодията. Той ще бъде най-успешният и работлив по пътя на родителството.

Стрелец

Стрелецът е огнен знак. Астролозите му предлагат да обърне внимание на прехода на сезона от късна есен към зима. Именно този интервал е най-успешен за обмисляне на родителство.

Козирог

Козирогът е земен знак, който е цялостен с упоритости, само че обича стабилността. Сезонът му е през зимата, тъй че е оптимален за него. Именно през зимата зачеването на дете е най-успешно.

Водолей

Водолей е въздушен знак, който символизира настъпването на пролетта. Именно през този интервал си коства да насочите силата си към продължение на рода.

Риби

Риби е водният знак, който затваря астрологичния цикъл. Самите Риби са доста изобретателни персони, тъй че в случай че възнамерявате да родите също толкоз изобретателно дете, насочете силата си към обмисляне на дете през преходния интервал от зимата към пролетта.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР