Разбира се, че Благой е добре дошъл при нас. Ще

...
Разбира се, че Благой е добре дошъл при нас. Ще
Коментари Харесай

До Къде Се Докара! Няма Да Повярвате Кой Отбор Иска Да Прилапа И Благо И Златка!

" Разбира се, че Благой е добре пристигнал при нас. Ще ни помогне доста в борбата за избавление от изпадане. Дори и да има високи финансови искания, това не ни тормози. Ще осигурим пари за заплатата му. Все отново той е същинска легенда, потвърден експерт и суперфутболист. Неговата нова обич Златка Райков пък ще я назначим за шеф на пресслужбата. Тя е хубаво и интелигентно момиче, отзивчиво, мъдро ", разгласи пред " Витоша Нюз " босът на Надежда (Доброславци) Светослав Цончев.

" Чакаме единствено Георгиев да излезе от къщата на “Биг Брадър ”, с цел да приказваме с него. Съвсем съществено планираме да го поканим. Друг е въпросът въпреки всичко дали той ще одобри. Надявам се Благо да играе напролет за нас ", добави Цончев.

Любопитно е, че треньор на прилежащото до Доброславци село Мрамор е някогашен съотборник и добър другар на Георгиев, а точно Стефан Костадинов. Двамата играха дружно в Славия и младежкия народен отбор.

Благой Георгиев беше считан преди време за един от най-големите ни гении, младеж е на Славия. В националния отбор ексцентричният техничар записа 50 мача и 5 гола. Визитката му е респектираща: той игра в Славия (172 мача, 46 гола), испанския Алавес (10 мача), сръбския Цървена звезда (20 мача, 2 гола), немския Дуисбург (31 мача, 2 гола), съветските Терек Грозни (105 мача, 7 гола), Амкар Перм (36 мача, 3 гола), Рубин Казан (37 мача, 1 гол) и Оренбург (30 мача, 7 гола). Общо: 441 мача и 68 гола в професионалната кариера записа Благо.

От известно време насам обаче Джизъса се е отдал единствено на удоволствия.

Босовете на отбора от Доброславци възнамеряват солидна зимна селекция. Надежда приключи есенния полусезон на 16-о място с актив от 14 точки и е съществено заплашен от изпадане. С по-малко в класирането са единствено другите новаци в групата – Спортист (Своге) – 11, и Велбъжд (Кюстендил) – 3.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР