Разбиха организирана престъпна група във Варна, занимаваща се с разпространение

...
Разбиха организирана престъпна група във Варна, занимаваща се с разпространение
Коментари Харесай

Разбиха нарко група във Варна

Разбиха проведена незаконна група във Варна, занимаваща се с разпространяване на високорискови наркотични субстанции. Това оповестиха по време на брифинг от прокуратурата.

Към момента са упрекнати петима души, двама от които са малолетни, а други двама са осъждани. Ръководителят на групата е 44-годишен мъж, работил в изискванията на рисков рецидив. Той, както и 35-годишен мъж – участник в групата и осъждан, са арестувани за период до 72 часа с разпореждане на прокурор. Предстои в съда да бъдат импортирани претенции за установяване на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на тях.

28-годишен мъж, също взел участие в проведената незаконна група, ще бъде освободен против парична гаранция в размер на 5000 лв., а малолетните младежи ще бъдат под контрол на ИДПС при ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна.



В хода на интервенцията са осъществени претърсвания на разнообразни адреси в града. Намерени и конфискувани са около 950 грама амфетамин, почти 62 грама марихуана, 62 грама хероин и към 7 грама кокаин.

Иззети са също електронна везна със следи от марихуана, мелнички за марихуана и празни пакетчета, готови за дозиране на неразрешените вещества.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР