Разберете каква е разликата между подкожна и висцерална мазнина и

...
Разберете каква е разликата между подкожна и висцерална мазнина и
Коментари Харесай

Как да разпознаем настъпващия инсулт и каква е връзката между наднорменото тегло и диабета

Разберете каква е разликата сред подкожна и висцерална лой и за какво втората, която се открива и при обикновено телесно тегло, е по-опасна

Само ден след Световния ден за битка с инсулта, тази неделя (30 октомври) от 11:30 ч. по bTV предаването за самодейна здравна просвета „ Светът на здравето “ отбелязва триумфа на живота след изострен мозъчно-съдов случай. България продължава да е на водещо място по смъртност от мозъчни инсулти, като възрастовият предел застрашително понижава.

Герой на тазседмичния брой е Валентин Найденов – санитар в централна реанимация и татко на четири деца, който разкрива по какъв начин е съумял да продължи пълноценно живота си след претърпян тежък инсулт.

Основна тематика на броя е наднорменото тегло и профилактиката на метаболитни болести. Водещата на „ Светът на здравето “ доктор Неделя Щонова ще показа трите рискови фактора с отрицателен резултат върху обмяната на субстанции.

Увеличената обиколка на нашата талия е един от признаците, че метаболизмът ни страда, само че има и различен рисков фактор, който на пръв взор остава прикрит. Кой е той и по какъв начин да му повлияем, разкрива проф. Веселка Дулева, народен съветник по хранене и диететика.

Каква е разликата сред подкожна и висцерална лой и за какво втората е по-опасна, каква е обиколката на талията, индикатор за съществуване на мазнини, и по какъв начин да открием висцералните такива при обикновено телесно тегло – отговорите тази неделя (30 октомври) в „ Светът на здравето “ с доктор Неделя Щонова по bTV.

От специфичния посетител на „ Светът на здравето “ тази седмица – ендокринолога доктор Наталия Темелкова, феновете ще схванат по какъв начин да реализират стабилно метаболитно здраве и какви са новите лечебни похвати в лекуването на диабет.

Не пропускайте „ Светът на здравето “ с доктор Неделя Щонова – тази неделя (30 октомври) от 11:30 ч. единствено по bTV!
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР