Ричард Гад, превръщайки травмата си от реалния живот в изкуство

...
Ричард Гад, превръщайки травмата си от реалния живот в изкуство
Коментари Харесай

Защо Ричард Осман удари Baby Reindeer? Безсмислената звезда казва, че „грешка“ не би била направена в BBC

Ричард Гад, трансформирайки контузията си от действителния живот в изкуство за сериала от седем елементи Baby Reindeer, удиви феновете по целия свят с комедийната драма оглавява класациите на Netflix в голям брой страни.

Но на фона на утвърждението и аплодисментите на рецензията за телевизионния сериал на Гад, избухнаха яростни диспути по отношение на етиката на базирането на шоу на хора от действителния живот - като някогашният водещ на Pointless Ричард Осман даже се намеси в културната полемика.

Осман, който неотдавна подписа контракт за филм с Netflix, разиска следствията от Baby Reindeer с Марина Хайд по-рано тази седмица и допусна, че Netflix може да направи повече, с цел да прикрие самоличността на хората.

Говорейки по Подкастът „ Останалото е забавление “, Осман твърди, че „ не е нужно да си Колийн Рууни “, с цел да идентифицираш шотландката, която преследва основателя и звездата на Baby Reindeer Gadd, като журналистката Марина Хайд се прицели в Netflix и добре платения изпълнителен шеф на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР