Районният съд във Варна наложи условни наказания на двама шофьори,

...
Районният съд във Варна наложи условни наказания на двама шофьори,
Коментари Харесай

Районният съд във Варна наложи условни наказания на двама шофьори

Районният съд във Варна наложи условни санкции на двама водачи, оповестяват от пресслужбата на институцията за Moreto.net.

На 10 февруари тази година 60-годишен лидер в нетрезво положение се качил в лек автомобил и го управлявал в село Синдел.

При осъществената му от полицейски екип инспекция с дрегер се открива, че той кара с централизация на алкохол от 2,55 промила.  

В бързо произвеждане, по силата на реализирано съглашение с самопризнание на виновността, на подсъдимия беше наложено наказване от 4 месеца отнемане от независимост, отсрочено с изпитателен период от 3 години. Той ще остане без шофьорска брошура за период от 1 година и 6 месеца.

Отново в бързо произвеждане и по силата на утвърдено съглашение с признание на виновността, съдът наложи на 22-годишен лидер условно наказване от 3 месеца отнемане от независимост, с три години изпитателен период, както и санкция в размер на 250 лв.. Подсъдимият бе лишен още от право да ръководи МПС в продължение на 6 месеца.

На 12 февруари при инспекция по второразреден път в региона на летището във Варна, той е засечен зад кормилото на лек автомобил да кара след приложимост на наркотично вещество – канабис, открито по надлежния ред с техническо средство дрегер-тест за опиати.

Одобрените от съда съглашения са дефинитивни.

 
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР