Районният съд в Стара Загора определи ефективна присъда спрямо 19-годишно

...
Районният съд в Стара Загора определи ефективна присъда спрямо 19-годишно
Коментари Харесай

Осъдиха ефективно 19-годишен за сношение с малолетна в Стара Загора

Районният съд в Стара Загора дефинира ефикасна присъда по отношение на 19-годишно момче за това, че е осъществил сексуален акт с лице, което няма навършени 14 години.

Установено е, че момчето и 13-годишното момиче се познавали и и били в другарски връзки. Вечерта сред 10 и 11 декември 2016 година малолетната гостувала с татко си в дома на наказания в село в община Стара Загора. Тогава двамата се усамотили и заключили в настрана помещение, където 19-годишното момче осъществил сексуален акт с малолетното момиче. На идващия ден момичето съобщило на околните си, които алармирала органите на полицията.

Момчето е било наказано на две години " отнемане от независимост " при първичен непоколебим режим. Той е признал виновността си.

Изяснено е и че момчето неколкократно е бил осъждан за закононарушения срещу собствеността, като е лежал и в пандиза.

Районната прокуратура в Стара Загора е внесла в съда за разглеждане и различен обвинителен акт със подобен темперамент.

Прокуратурата е обвинила 18-годишно момче за това, че е направил полово съприкосновение с лице от същия пол, ненавършило 14-годишна възраст, като използвал за това мощ.

По случая е открито, че на 29 май 2017 година 11-годишно момче си играело с други деца наоколо до дома си. На мястото бил и обвиненият, който по-късно тръгнал да изпраща момченцето до у дома. 18-годишния предложил на детето да му гостува, с цел да довършат играта си.Като влезели в жилището обаче обвиненият запушил устата на момчето, съумял да го издърпа в една от стаите, изритал го и макар съпротивата направил полово съприкосновение с него.

След действието детето било мощно смутено и разказал за случилото се на околните си, които алармирали органите на Министерство на вътрешните работи. По делото са разпитани очевидци, осъществени експертизи и други

Обвиняемият е арестуван за непрекъснато. За закононарушението, в което е упрекнат, законът планува наказване " отнемане от независимост " за период от 3 до 12 години.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР