Районният съд в Стара Загора е наложил наказание от шест

...
Районният съд в Стара Загора е наложил наказание от шест
Коментари Харесай

6 месеца затвор за мъж, разпространявал детско порно

Районният съд в Стара Загора е наложил наказване от шест месеца „ отнемане от независимост “, при първичен общ режим на изтърпяване, и 2000 лв. санкция на 56-годишен мъж за разпространяване на нецензурен материали. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура в Пловдив.

Обвиняемият Г.Т. е приет за отговорен, че за времето от 29 до 30 ноември м.г. в Стара Загора е разпространявал посредством мобилен уред и посредством профил в интернет приложение нецензурен материали. За тяхното основаване били употребявани лица, ненавършили 18-годишна възраст, или лица, които наподобяват като такива.

Делото е минало по реда на съкратеното правосъдно разследване, като подсъдимият е признал напълно виновността си и изложените в обвинителния акт обстоятелства и условия.

Присъдата може да бъде обжалвана пред Окръжния съд в Стара Загора.

Както Българска телеграфна агенция заяви, през ноември м.г. се се състоя интервенция на против разпространяването на нецензурен материали. По време на нея бяха арестувани 13 души от разнообразни градове в страната - София, Варна, Хасково и др.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР