Районният съд в Несебър пусна под парична гаранция в размер

...
Районният съд в Несебър пусна под парична гаранция в размер
Коментари Харесай

Динко от Ямбол излиза на свобода срещу гаранция от 5000 лева

Районният съд в Несебър пусна под парична гаранция в размер на 5000 лв. Динко Вълев от Ямбол, заяви БТВ.

Той беше арестуван след публикуван в обществените мрежи видеоклип, на който демонстрира експанзия към привиден бедняк. На видеото се вижда по какъв начин Динко Вълев блъска и удря мъж, който се показва за човек с увреждания и проси. Действието се развива на входа на хипермаркет в Равда. 

Заради експанзията прокуратурата повдигна две обвинявания на арестувания Динко Вълев. „ За безчинство, както показах че е стартирано досъдебно произвеждане, по този начин и за насила “, съобщи ръководителят на Районна прокуратура-Бургас Мария Маркова. 



На влизане в съда упрекнатият сподели, че съжалява за постъпката си: “Съжалявам за постъпката си, мощно се възмутих, тъй като мами възрастни хора и дребни деца. Пускаха парички и това ме накара да отвръщам по този начин. “ Вълев съобщи, че ще предложи работа на мъжа, против който е показал експанзия, а отбраната му изиска да бъде пуснат под гаранция поради здравословни проблеми. 



В края на юли камион на компанията на Динко Вълев катастрофира на автомагистрала „ Тракия “ и затвори пътя с часове. Оказа се, че автомобилът е с изминал механически обзор и износени гуми. Вълев има и предходни прегрешения за леки телесни повреди, прочут е и с противозаконните арести на мигранти. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР