Районният съд в Горна Оряховица остави за постоянно в ареста

...
Районният съд в Горна Оряховица остави за постоянно в ареста
Коментари Харесай

56-годишен мъж от Търновско, обвинен в блудство, остава в ареста

Районният съд в Горна Оряховица остави за непрекъснато в ареста 56-годишен мъж, упрекнат за блудничество с 10-годишно момиченце. Предава кореспондентът ни Здравка Маслянкова. 

Мъжът е бил арестуван след сигнал на родителите на детето. За 56-годишния Станимир Ненков от лясковското село Козаревец има задоволително данни, че е направил блудството с 10-годишното момиче, уточни наблюдаващият прокурор Тодор Балабанов и посочи, че обвиняемияте признал за полово посягане и над още едно дете: 

„ Задържаното лице прави цялостни самопризнания. Предстои да бъдат разпитани лица, потърпевши от закононарушението, които са малолетни, и прекомерно евентуално би било да следва смяна на квалификацията на действието в по-тежка “. 

Има данни, че обвиненият е записвал с телефона си блудствените дейности с децата. Станимир Ненкови неговият юрист отхвърлиха коментар.  

56-годишният мъж е тракторист в една от земеделските кооперации в село Козаревец. Неговият шеф Георгина Недева съобщи: 

„ Никога не сме допускали такова нещо. Пиеше, само че в работата си беше добър. Когато разбрах, останахме доста учудени, че има подобен човек “. 

Притеснени, родителите на 10-годишната жертва не пожелаха да приказват по тематиката. 

Ако преквалифицираното обвиняване за посягане над повече от едно дете се потвърди, мъжът го грози затвор от 5 до 20 години. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР