Районният съд в Дупница остави в ареста Господин Динев -

...
Районният съд в Дупница остави в ареста Господин Динев -
Коментари Харесай

Задържаният за обира на банкомат в Сапарева баня остава в ареста

Районният съд в Дупница остави в ареста Господин Динев - единственият арестуван към този момент, за обира на банкомат в Сапарева баня.

„ Мотивите да желая мярка „ задържане под стража “, е че действието е с висока степен на социална заплаха, също така останалите съучастници се укриват, допуска се, че в случай че е на независимост, може да се укрие или извърши друго закононарушение “, изясни след съвещанието прокурор Анета Стоева. Господин Динев не е давал пояснения.

Делото се гледа при закрити врата. Решението предстои на обжалване в тридневен период.

През нощта на 9 ноември в центъра на Сапарева бан я бе взривен банкомат. Тримата причинители са засечени от полицията, само че съумяват да пробият устроената им обсада и се скриват в гората край село Боснек. Въпреки п роведената огромната полицейска акция нито един от тях не е открит. Тримата са оповестени за общодържавно търсене, бяха публикувани и техни фотоси.



Успоредно с акцията бяха претърсени и адреси в Перник. Задържан бе един човек по съмнения, че е обвързван с разбивачите на банкомата. Господин Динев се счита за помощник за осъществяване на закононарушението. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР