Районната прокуратура във Варна предаде на съд 25-годишния Турхан Т.

...
Районната прокуратура във Варна предаде на съд 25-годишния Турхан Т.
Коментари Харесай

Съдят младеж, пребил и обрал гръцки студент преди 4 години

Районната прокуратура във Варна съобщи на съд 25-годишния Турхан Т. от силистренското село Колобър, направил обир на айфон и 200 лв. от задграничен студент. Съучастникът  на подсъдимия не е бил открит в хода на следствието, информиира ДАРИК.
 
Престъплението е осъществено на 5 октомври 2013 година Ограбеният гръцки студент П.М. бил със свои другари в дискотека, покрай Военноморското учебно заведение във Варна. Там двама непознати мъже се заприказвали с негова състудентка и той отишъл да разбере дали тя има потребност от помощ.
 
На излизане от заведението, до момента в който си поръчвал такси по мобилния телефон, гръцкият студент бил атакуван от мъжете, които говорили в дискотеката с неговата състудентка. Непознатите взели със мощ мобилния му телефон и 200 лв., които се намирали в панталона му. С ритници студентът бил повален на земята. След побоя двамата непознати избягали.
 
Случаен минувач алармирал на незабавния телефон за случая и потърпевшият бил отведен в болничното заведение.
 
Подсъдимият Турхан продал на собствен прочут от Дулово айфона на студента. Справка от мобилните оператори в България посочила кои са лицата, чиито СИМ-карти са били поставяни в телефона на гръцкия студент. С протокол  купувачът от Дулово предал непринудено отнетия мобилен телефон.Общата стойност на ограбеното от гръцкия студент възлиза на съвсем 500 лв..

Предстои делото против 25-годишния Турхан Т. да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд. Ако бъде приет за отговорен от съда, той може да получи наказване отнемане от независимост от 3 до 10 години.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР