86-годишна жена загина след удар от лек автомобил в Сливен,

...
86-годишна жена загина след удар от лек автомобил в Сливен,
Коментари Харесай

Шофьор блъсна и уби 86-годишна жена на тротоар в Сливен

86-годишна жена почина след удар от лек автомобил в Сливен, заяви Българска национална телевизия. Ицнидентът е станал към 15 часа през днешния ден.

Колата се е движела по натоварения бул. " Стефан Стамболов ", когато преди автобусната спирка на квартал " Българка " лидерът губи ръководство, минава през градинката, навлиза в пешеходната зона и удря 86-годишната жена. Тя умира на място. Няма други потърпевши.

Според очевидци водачът е желал да избегне удар с различен автомобил, който е бил понижил внезапно преди пешеходната пътека. Водачът е пробван за приложимост на опиати и алкохол - пробите са негативни. Извършен е оглед. Участниците в произшествието са от град Сливен. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

" Минавах паралелно на самата злополука и в този миг видях по какъв начин всички потеглиха да бягат. Обръщайки се, видях автомобил, който беше прелетял през градинката, през пътеката за колоездачи, през тротоара и се беше забил и беше блъснал човек в стълба на самия магазин. Събралите се хора незабавно се стекоха и реалокираха колата, само че за жалост се и виждаше, че най-вероятно дамата беше умряла на място ", описа Мая Иванова, свидетел.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР