Районната прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняеми младеж на

...
Районната прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняеми младеж на
Коментари Харесай

19-годишен младеж и жена пребиха и ограбиха мъж пред магазин в Казанлък

Районната прокуратура в Стара Загора притегли като обвинени юноша на 19 година и 38-годишна жена, за опит за обир в съучастничество, оповестиха от обвиняването.

На 21 март в Казанлък двамата се доближили към чужд мъж, който чакал собствен другар пред магазин в централната градска част. Те застанали до него.

Млдежът наредил да му даде пари, с цел да си купи алкохол . Пострадалият отказал, което ядосало 19-годишния. Той хванал мъжа за врата и рамото, а съучастничката му съумяла да издърпа портфейл, в който имало банкови карти.

Като не разкрила пари, тя го захвърлила на земята, без да вземе нищо от него. Младежът почнал да удря потърпевшия в лицето и тялото, като се опитвал да отнеме мобилния му телефон.

През това време дамата дърпала брачната му халка от дясната ръката, като не съумяла да я смъкна. Двамата почнали да търсят пари в облеклата му, само че не разкрили и се отдалечили от мястото.

По-късно са били арестувани от полицейски чиновник. В резултат на насените удари на потърпевшия са били породени телесни повреди. Двамата обвинени са родственици.

19-годишният е направил закононарушението в изпитателния период на присъда от 2021 година за кражба, осъществена от него като малолетен. Жената е неосъждана. По искане на прокуратурата на младежа е натрапен непрекъснат арест.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР