Районната прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняем 38-годишен мъж

...
Районната прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняем 38-годишен мъж
Коментари Харесай

Задържаха мъж за побой и тормоз над децата на приятелката си в Старозагорско

Районната прокуратура в Стара Загора притегли като обвинен 38-годишен мъж за тормоз и побой над децата на приятелката си в Старозагорско , оповестиха от обвиняването.

Деянието е осъществено в изискванията на домашно принуждение. Той е упрекнат и за това, че на 15 юни в село Кирилово, община Стара Загора, се заканил с ликвидиране на 17-годишно момче.

Обвиняемият и двете деца живеели в общо домакинство. Майка им отпътувала да работи в чужбина. Двете деца - момче на 17 г, и момиче, на 14 година - брат и сестра, останали да живеят при мъжа, който се заявявал за техен родител.

Той почнал да упражнява принуждение и закани над тях. По делото е открито, че на 15 юни той нанесъл побой на двете деца, с което им предизвикал междинна телесна щета.

Мъжът се заканил и с ликвидиране на 17-годишното момче. Подаден е бил и сигнал в полицията. Двете деца са под полицейска протекция , изведени са от жилището и са настанени в обществен дом.

След осъществено следствие и събиране на задоволително доказателства наблюдаващият прокурор е привлякъл като обвинен мъжа и е постановил задържането му за период от 72 часа.

Изготвил е и искане до Районен съд-Стара Загора за взимане на мярка за неотклонение - непрекъснат арест, която е почетена от съда.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР