Районната прокуратура в София задържа известния автокрадец Георги Воденичаров, известен

...
Районната прокуратура в София задържа известния автокрадец Георги Воденичаров, известен
Коментари Харесай

Автокрадецът Георги Воденичаров - Кико остава зад решетките за 72 часа

Районната прокуратура в София задържа известния автокрадец Георги Воденичаров, прочут с прякора Кико, за период до 72 часа.

Воденичаров е притеглен към наказателна отговорност за осъществено закононарушение - незаконно лишаване на лек автомобил.

По случая е открито, че към 3 часа през нощта на 25 септември, на улица " Борис Арсов " 12, пред комплекс " Буена Виста " в София, Воденичаров е откраднал въпросния автомобил. Той работил в съучастничество с различен прочут автокрадец - Светослав Петков - Лъвицата.

Двамата проникнали в леката кола, марка БМВ, през шофьорската врата.

В хода на обира двамата употребявали и друга кола, в която след кражбата Лъвицата се отдалечил от мястото на закононарушението. В това време Воденичаров следвал Петков.

Малко след закононарушението последвала злополука, в която взели участие двете коли на крадците и автомобил, ръководен от служител на реда.

Последвала гонка в региона на кв. " Студентски град ". Тогава Петков съумял да избяга от органите на реда. Към момента той е разгласен за общодържавно търсене.

Воденичаров е хванат, като по случая е формирано досъдебно произвеждане и той е притеглен към наказателна отговорност, осведомят от прокуратурата.

Предвид високата социална заплаха на действията и техните причинители, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на Воденичаров за период до 72 часа.

Мярката за непрекъснатото задържане на Воденичаров ще се гледа от СРС на следващия ден, 27 септември.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР