Районната прокуратура в Сливница разследва причинена тежка телесна повреда на

...
Районната прокуратура в Сливница разследва причинена тежка телесна повреда на
Коментари Харесай

Жена е с мозъчен инфаркт в „Пирогов“ след тежък побой от партньора си

Районната прокуратура в Сливница проверява породена тежка телесна щета на 44-годишна жена . По първични данни случаят е станал към 23.00 часа на 28.12.2021 година в къща в Божурище, оповестиха от прокуратурата.

Сигналът за него бил подаден на телефон 112 от сина на потърпевшата. На пристигналите на място полицейски чиновници тя е декларирала, че ѝ е бил нанесен побой от мъжа, с който живее на фамилни начала, с букви М.Г., като не е поискала да подаде тъжба против него .

Жената е била превозена до болница " Пирогов " за обзор. При последвалата инспекция в лечебното заведение е била получена информация, че дамата е била интубирана с заплаха за живота, с диагноза " мозъчен инфаркт, породен от неуточнена оклузия или стеноза на церебрални артерии ".

Проведени са били разпити на очевидци, назначена е била и съдебномедицинска експертиза по отношение на нанесените на потърпевшата увреждания, както и съществуването на причинно-следствена връзка сред тях и положението ѝ. Събират се данни по отношение на виновността на колегата ѝ за осъщественото действие, прецизират от прокуратурата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР