Районната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняем 43-годишен мъж, буйствал

...
Районната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняем 43-годишен мъж, буйствал
Коментари Харесай

Задържаха агресивен мъж, буйствал и влачил с колата си охранител пред пловдивска дискотека

Районната прокуратура в Пловдив притегли като обвинен 43-годишен мъж, буйствал и влачил с автомобила си охранител пред дискотека в града.

Към 4 часа сутринта зародил спор сред мъжа и различен клиент на заведението. Охранителите помолили обвинения, който бил в нощния барс приятелката си, да напусне. След като той отказал, бил изведен на открито. Последвали обиди от страна на нападателния мъж към защитата на дискотеката, той се качил се в автомобила си и направил обиколка на паркинга с „ дрифт “, събаряйки няколко от конусите начело. Един от охранителите се опитал да го спре, като отворил шофьорската врата, само че мъжът почнал да го влачи по асфалта. Другите охранители съумели да го издърпат, а през това време обвиненият направил нова маневра, блъснал с автомобила си витрината на прилежащ магазин и спрял.

Мъжът е дал кръвна проба за проучване за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, като се изчакват резултатите от химическата експертиза, с цел да се направи преценка за вероятно покачване и на други обвинявания.

Тойе арестуван за период до 72 часа. Разследването на случая продължава.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР