Районната прокуратура в Бургас задържа за срок до 72 часа

...
Районната прокуратура в Бургас задържа за срок до 72 часа
Коментари Харесай

Мъжът, нападнал бившата си съпруга и баща ѝ, е имал и предишен арест за домашно насилие

Районната прокуратура в Бургас задържа за период до 72 часа мъжа, упрекнат в причиняване на леки телесни повреди на някогашната си брачна половинка и татко ѝ, като телесните увреждания са породени в изискванията на домашно принуждение. Сигналът е бил подаден от съседи.
Прочетете още
„ Чух викове на жена, на мъж, скандал, боричкане, ревове като кучешки писък. Беше нещо извънредно, напряко бях изплашена “, сподели Румяна Димитрова, съседка на потърпевшите пред bTV.

На място органите на реда открили 45-годишният бургазлия, 48-годишната му бишва брачна половинка, бащата ѝ – 78-годишен мъж и 16-годишната щерка на фамилията, пред която е нанесен побоят.

Съпругата и татко ѝ били с забележими следи от пострадвания по забележимите елементи на лицето - кръвотечение от носа и рани по главата.

Те декларирали, че са бити неоснователно от 45-годишния престъпно проявен бургазлия, който нанасял ударите с ръце. Тест с дрегер е открил над 1,7 промила алкохол в кръвта на нападателя. Преди година той още веднъж е арестуван за домашно принуждение над брачната половинка си, само че няма издадена заповед за отбрана, защото жертвата не е потърсила помощ, прецизираха от полицията.

Предстои Районна прокуратура - Бургас да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ във връзка с обвинения.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР