Районната прокуратура в Бургас протестира определение на Районния съд в

...
Районната прокуратура в Бургас протестира определение на Районния съд в
Коментари Харесай

Прокуратурата в Бургас обжалва пускането на Бенчо Бенчев зад граница

Районната прокуратура в Бургас стачкува определение на Районния съд в града, с което е позволено на подсъдимия общински консултант Бенчо Бенчев да напусне рамките на страната, оповестяват от пресслужбата на прокуратурата.

Определението бе постановено в намерено правосъдно съвещание през вчерашния ден от окръжни магистрати в града, във връзка искане, отправено от бранителите на подсъдимия. Те желаеха Бенчев да лекува тежко заболяване в Турция.

Мярката за процесуална насила "забрана за овакантяване рамките на Република България " бе наложена в хода на воденото против Бенчев досъдебно произвеждане, с разпореждане на прокурор от Районна прокуратура - Бургас.

Започна делото против Бенчо Бенчев

Протестът на Районна прокуратура - Бургас би трябвало да бъде прегледан от Окръжния съд в града, който е способен да се произнесе по него. Бенчо Бенчев е упрекнат в укривателство на Димитър Желязков-Очите и за предпазване на огнестрелни оръжия и муниции без регистрация.

Общинският консултант бе задържан предходната година в Турция по искане на българските правосъдни управляващи за това, че е транспортирал Димитър Желязков с лек автомобил от Солун до Истанбул и му е дал стая в хотел, резервирана на негово име.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР