Районната прокуратура в Бургас повдигна обвинение на Господин Вълев, по

...
Районната прокуратура в Бургас повдигна обвинение на Господин Вълев, по
Коментари Харесай

Повдигнаха две обвинения на Динко заради просяка

Районната прокуратура в Бургас повдигна обвиняване на Господин Вълев, по прочут като Динко от Ямбол. 36-годишният мъж беше арестуван от полицията в Несебър, откакто самичък пусна видеоклип в обществените мрежи по какъв начин удря бедняк, в опит да го разобличи, че не е с увреждания, както се е представял.

Динко Вълев трябваше да бъде освободен от ареста тази заран, само че мярката му за задържане бе увеличена от 24 на 72 часа. Освен това прокуратурата му повдигна две обвинявания - за насила, за което може да получи наказване до 6 години затвор и пробация, както и обвиняване за безчинство. Наказанието за второто обвиняване е до 2 години затвор.

" Това действие е извънредно цинично, с изключителна смелост, с очевидно пренебрежение към законоприетите правила на държание. Позволих си да прочета мненията в обществените мрежи - огромна част от обществото възприема това държание, само че не смятам, че по този начин биха могли да бъдат разрешавани каквито и да било разногласия. Като очевидец на този тип действие, същият би могъл да алармира правоохранителните органи. За същия от криминалистичната информация се открива много незаконна предприемчивост, само че за огромна част от действията, за жалост, все още, са висящи производства. По-голямата част от действията, осъществени от него, са от частно-правен темперамент, по-скоро се касаят за леки телесни увреждания ", изясни ръководителят на районната прокуратура в Бургас Мария Маркова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР