Ако се чувствате така, сякаш взаимодействието ви с приятели, колеги

...
Ако се чувствате така, сякаш взаимодействието ви с приятели, колеги
Коментари Харесай

Меркурий в Телец: Какво да очаква всяка зодия?

Ако се чувствате по този начин, като че ли взаимоотношението ви с другари, сътрудници и обичани хора е било по-неприятно, непосредствено и даже натоварено с спорове от нормално, не сте сами. Благодарение на своята назадничавост, Меркурий, планетата на връзката - която въздейства освен на това по какъв начин се свързваме с другите и показваме себе си, само че и на това по какъв начин мислим - се движи през съществения огнен знак Овен, прочут с това, че е динамичен, конкурентен, до точка, настоятелна, самостоятелна и на моменти аргументирана, за повече от два месеца.

Това е извънредно дълготрайно посещаване, като се има поради, че Меркурий от време на време прекарва единствено 15 дни в един знак! Но в сряда, 15 май, планетата на комуникацията най-накрая се придвижва към Телец, надеждният, търсещ удоволствия имобилен земен знак, написа Dnes.bg. На собствен ред общуването и връзките ще придобият по-бавен, обичащ хубостта, удобен, насочен към взаимоотношенията и от време на време твърдоглав звук.

А ето и всичко, което би трябвало да знаете, с цел да се възползвате оптимално от преноса на Меркурий в Телец

Какво значи Меркурий в Телец?

Меркурий, планетата, която управлява връзката, превоза и технологиите, посещава Телец, вторият знак на зодиака, символизиран от Бика, всяка година, нормално през април и/или май. За да добиете визия за природата на Телец, добре е да вземете поради обстоятелството, че той се ръководи от Венера, планетата на взаимоотношенията, полезностите, хубостта, печеленето на пари и прекарването на удоволствието. В резултат, природата на Телеца е артистична, обичаща лукса, деликатна, чувствена и по-бавна.

Всъщност една от най-очевидните черти на Телеца е желанието му да прекарва времето си със своя собствена скорост. Ако някой го кара да работи по-бързо от това, което би предпочел, Телецът може да се възпротиви, като се има поради неговата податливост към негъвкавост. В същото време той е прочут със своето самообладание и дарба да показва хрумвания по изкусен и прагматичен метод.

Въпреки това, когато Меркурий е в Телец, ние сме по-склонни да бъдем преднамерени, решителни и да не бързаме да вземаме решения. Бихте могли да се сблъскате по-лесно с другите просто вследствие на по-упоритата връзка. И може да бъде по-трудно да се потопите в опитите, защото Телецът избира да се придържа към изпитани подходи. Когато Меркурий е във закрепен знак, може да откриете, че е по-лесно да следвате проектите си и по-лесно да постигате задачите си.

Също по този начин би трябвало да се означи, че Телецът е обвързван с втория дом на приходите, тъй че този интервал ще е съвършен за работа в мрежа и изследване на нови способи за увеличение на паричния ви поток.

Какво можете да очаквате по време на пътуването на Меркурий през Телец през 2024 година?

През 2024 година, скоро откакто премине в знака на Телец, в петък, 17 май, Меркурий ще се сблъска с Плутон, планетата на регенерацията, подхранвайки търкания, в случай че сте прекомерно непреклонни да имате превъзходство в връзката си.

На 27 май пък Меркурий образува хармонизиращ секстил към ръководителя на дилемите Сатурн, планетата на границите и ангажираността, което слага началото на здравия разсъдък и практическите диалози и проучвания. 

А в петък, 31 май, бихте могли да преживеете пробив, светлинни моменти и шокиращи непредвидени вести, с помощта на това, че Меркурий сплотява силите си с изменящия разпоредбите Уран.

Ето по какъв начин Меркурий в Телец 2024 ще ви повлияе въз основа на безоблачен знак: 

Овен

След като два месеца Меркурий се движеше напред-назад през вашия знак, насърчавайки ви да помислите по какъв начин желаете да се визиите пред света, най-сетне можете да обърнете страницата. Сега Меркурий се движи през вашата зона на парите (2 дом), възпламенявайки способността ви да проучвате инициативи за увеличение на приходите, както и да обменяте хрумвания с другари и сътрудници. Освен това ще се почувствате по този начин, като че ли сте получили зелена светлина да изследвате и затвърдите самооценката си.

Телец

Пътуването на планетата на комуникацията през вашия знак е опция да визиите хрумвания, които сте измисляли през последните два месеца, до момента в който Меркурий се движеше през вашата зона за нематериалност. Сега планетата минава през вашия първи дом и ще имате по-голямо предпочитание да влезете в светлината на прожекторите и да отстоявате своите потребности, стремежи и вероятност. Ако сте желали да измененията нещо, обвързвано с вашата " персонална марка " — т.е. вашето самочувствие и персонален жанр — в този момент е вашият късмет да проучите идващия си ход.

Близнаци

Докато Меркурий, вашата ръководеща планета, се движи през вашата зона на нематериалност (12 дом), може да бъдете призовани да извършите крачка обратно от нормалната си високоенергийна блъсканица, с цел да дадете приоритет на спокойните, деликатни действия. Медитирането, воденето на дневник, даже правенето на дълги разходки и оставянето на мозъка ви да блуждае може да ви подейства възстановяващо. Въпреки че нормално предпочитате да се свързвате с други хора, в сравнение с да стоите сами, отделянето на време за себе си в този момент може да сложи основите за още по-динамична връзка през юни.

Рак

Докато Меркурий се движи през вашата зона за работа в екип (11 дом), вие имате чиста писта за сливане на напъните с другари и сътрудници за реализиране на общи цели. В резултат на взаимните старания, вие също ще се почувствате по-свързани, видяни и оценени за уменията, които оферирате на масата. Това също е секторът, който управлява дълготрайните желания, тъй че ще е добре да помислите по какъв начин можете да приложите нов метод за реализиране на нещо, което сте имали в листата си с стремежи от години.

Лъв

Пътуването на Меркурий през Телец задейства вашия кариерен сектор  (10 дом) в наталаната ви карта, тъй че ще откриете, че сте потопени в диалози и проучвателен планове, които са свързани с вашите огромни професионални цели. Това е идеалният миг да поемете повече отговорност, лидерска позиция или опция да поемете ръководството на огромно начинание. И е допустимо през последните два месеца, до момента в който Меркурий беше във вашата зона на висше образование (9 дом), да сте усъвършенствали умения, които в този момент можете да приложите, с цел да оставите своя отпечатък по по-публичен метод.

Дева

Благодарение на това, че Меркурий в този момент ще прекарва време във вашата зона за завършения и висше образование (9 дом), вие ще бъдете подтикнати да попиете нови познания и да разперите крилата си, издигайки се оттатък типичното си всекидневие. Ако сте желали да пътувате, това е един от най-хубавите вероятни интервали за 2024 година за вас и даже това да не е в проектите ви, можете да добавите повече отварящи очите ви прекарвания (независимо дали това е посещаване на музей или еднодневна екскурзия до непосредствен град, който сте желали да посетите) в календара ви.

Везни

Пътуването на Меркурий през вашата зона на прочувствени връзки (8 дом) покачва способността ви да се свързвате с обичаните хора по по-дълбок метод. Ще жадувате за логичен диалог — и може би даже малко раздразнени от бръщолевене на незадълбочено равнище — тъй като желаете да надградите върху интимността, която споделяте с най-близките и обичаните си хора. Това също е превъзходен миг за събиране на информация, обвързвана със споделени финансови желания и планове - без значение дали сте желали да научите повече за избрани типове вложения, спестовни сметки или типове застраховки.

Скорпион

Когато Меркурий посети Телец, тя озарява вашия бранш на партньорство (7 дом), подобрявайки персоналната връзка с другари, обичани хора и сътрудници. Можете по-лесно да говорите по съществото с ваш помощник, с цел да стратегизирате метода си към споделена цел. А в бизнеса договарянията и посредничеството получават подтик от тази хармонична обществена сила. Просто имайте поради, че с Меркурий във закрепен знак, като вашия личен, адаптивността може да бъде по-трудна за реализиране -затова е още по-важно да работите върху насърчаването.

Стрелец

Меркурий към този момент е в зоната на ежедневната ви рутина (6 дом), което подхранва способността ви да правите всички телефонни позвънявания, да изпращате всички имейли и да се грижите за всички задания, свързани с ежедневната ви блъсканица. Може да се чувствате изключително разгорещени и продуктивни, като се грижите за бизнес, който преди е бил спрян. И защото това е и секторът на уелнеса, това е основен миг да проучите и ревизирате всяка процедура ум-тяло, за която сте мислили.

Козирог

Планетата на връзката прекарва време във вашия бранш на романтика и себеизразяване в този момент (5 дом), тъй че сте склонни да подхождате към взаимоотношението си с другите по по-безгрижени игрив метод от нормално. Можете също по този начин да сте по-настроени към креативните си импулси, което е берекет за всички артистични планове, които сте желали да започнете. Това също е прелестно време да се свържете с най-близките и най-скъпите и даже да прегърнете да бъдете по-спонтанни, когато вършиме проекти с близки и другари.

Водолей

Докато Меркурий си проправя път през вашата домашна зона (4 дом), вие ще имате късмет в действителност да преместите топката напред във значими диалози и проекти с членове на фамилията с и. По-вероятно е да започнете тежки полемики. Възможно е да има наклонност вие и/или вашите близки да се вкопчвате, като се има поради, че планетата на комуникацията е във закрепен знак, като вашия личен, само че в последна сметка ще имате по-голям късмет да попаднете на същата страница. Можете също по този начин да извършите крачки в изследването и оправянето с ремонта на дома или други задания към дома.

Риби

С Меркурий във вашия информационен бранш (3 дом) общественият ви живот е изключително многолюден и желанието ви да учите и да се свързвате е отвън класациите! Може да ви се желае да придобиете нови умения, да размените бележки с другари и близки за нещо, което неотдавна сте прочели, и да се насладите на пътешестване на къси дистанции. Докоснете се до тази сила, като си позволите да прехвърчате от едно забавно прекарване към идващото, защото това може да докара до връзка и напредък.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР