Районната прокуратура в Бургас е внесла в съда искане за

...
Районната прокуратура в Бургас е внесла в съда искане за
Коментари Харесай

Братът на Рачков пак в ареста за дрога

Районната прокуратура в Бургас е внесла в съда искане за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за 41-годишния брат на артиста Димитър Рачков - Петър.

Мъжът е упрекнат в държане на метамфетамин и оказване на опозиция на полицейски чиновници. Това са следващите арест и обвиняване за Петър Рачков, който е с дълго престъпно досие.

От прокуратурата прецизират, че мъжът на два пъти е оказал опозиция на полицейски чиновници, пречейки им да извършват служебните си отговорности. Освен това при ареста той е изхвърлил кутийка с осем топчета, съдържащи метамфетамин.

Използвал заблуждаващи маневри и навлязъл в лентата за насрещно придвижване, с което основал причина за настъпване на пътно-транспортно произшествие.

При втория случай, 41-годишният бургазлия блъснал застигналия го полицейски автомобил, движейки се на заден ход, след което оказал опозиция при арест – буйствал и бутал полицейските чиновници с ръце.

Положението на Петър Рачков се утежнява и от обстоятелството, че той е осъществил закононарушенията в изпитателния период на присъда, постановена му за разпространяване на наркотични субстанции.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР