Районна прокуратура – Видин предаде на съд А. Ф. по

...
Районна прокуратура – Видин предаде на съд А. Ф. по
Коментари Харесай

Дадоха на съд мъж, откраднал вещи от чужд имот във Видин

Районна прокуратура – Видин съобщи на съд А. Ф. по обвиняване за осъществено от него закононарушение по член 196, алинея 1, вр. член 194, алинея 1, вр. член 29, алинея 1, от Наказателен кодекс.
През нощта на 27.08.2021 година А. Ф. отишъл до непознат парцел на ул. „ Солун “ във Видин. Поради ремонтни действия в него тук-там нямало огради. Обвиняемият влезнал в двора и откраднал разнообразни принадлежности и уреди - професионален къртач, комплект за барбекю и други.
Собственикът на движимостите установил неналичието им и съобщил за кражбата на полицейски чиновници. Показал им и записите от охранителните камери за външно наблюдаване, инсталирани в парцела му.
Извършителят на незаконното действие е бил открит и арестуван – неведнъж осъжданият А. Ф. Той е признал за кражбата и е съобщил детайлности към продажбата на непознатия къртач. Впоследствие движимостта е била върната на притежателя й.
Според осъществената по досъдебното произвеждане оценъчна експертиза, общата стойност на предмета на закононарушението е 1160 лв..
Предстои делото против А. Ф. да продължи в съда. Понастоящем той е в пандиза във Враца, по отношение на наложената му мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР