Районна прокуратура-Пловдив провлече като обвиняем 32-годишен мъж, проявил агресия на

...
Районна прокуратура-Пловдив провлече като обвиняем 32-годишен мъж, проявил агресия на
Коментари Харесай

След засичане и юмруци на кръстовище в Пловдив: Задържаха за 72 часа шофьор

Районна прокуратура-Пловдив провлече като обвинен 32-годишен мъж, показал експанзия на пътя.  Както TrafficNews.bg заяви, случката се разиграла на 11 декември, като по бул. „ Санкт Петербург “ се движел лек автомобил, марка „ Хонда “, ръководен от обвинявания водач.
Прочетете още
По същата права пътувал и лек автомобил, марка „ Сеат “, ръководен от 19-годишен водач. Водачът на първия автомобил се подразнил от маневра, осъществена от по-младия.  На кръстовището на бул. „ Санкт Петербург “ и ул. „ Недко Каблешков “   го настигнал и засякъл пътя на лекия автомобил „ Сеат “, слязъл от колата си и се отправил към лидера. Първоначално отправил обидни реплики към него, след което през отворения прозорец на шофьорската врата му нанесъл два удара с пестник в лицето. Подаден бил сигнал в полицията и след това водачът бил открит. Обвиняемият  е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.  

По досъдебното произвеждане са разпитани очевидци, конфискувани и приобщени са записи от охранителни камери, откриват се очевидци на случая.

Извършват се дейности по следствието под надзора на Районна прокуратура-Пловдив.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР