Районна прокуратура - Пловдив привлече като обвиняеми двама мъже за

...
Районна прокуратура - Пловдив привлече като обвиняеми двама мъже за
Коментари Харесай

Арестуваха за 72 часа съучастниците на прегазения крадец

Районна прокуратура - Пловдив притегли като обвинени двама мъже за опит за кражба на две крави. Това са съучастниците на 30-годишния ром, прегазен от 60-годишния притежател на животните - кипърецът Димитракис Пирилис.

Инцидентът е от 11 май в землището на пловдивското село Болярино. Според прокуратурата дейностите на мъжете са осъществени в изискванията на рисков рецидив след прелиминарен сговор сред тях.

До момента е открито, че към среднощ на 11 май, двамата обвинени, дружно с умрелия им съизвършител отишли във плантация в землището на село Болярино, с желание да извършат кражба на селскостопански животни - две крави. Те били видяни от притежателя на фермата, който ги подгонил с автомобила си „ Форд Рейнджър “. Тримата се разбягали в разнообразни направления. След малко гонене 30-годишният бил застигнат и блъснат от автомобила. Пострадалият мъж е умрял от пострадванията си, като по случая е формирано досъдебно произвеждане в Окръжна прокуратура-Пловдив. Мъжете - и двамата на по 28 години, съумели да избягат и по-късно били арестувани от полицията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР