Районна прокуратура – Монтана е предала на съд С. С.

...
Районна прокуратура – Монтана е предала на съд С. С.
Коментари Харесай

Съдят перверзник от Монтана, принуждавал непълнолетна да проституира и да употреба на наркотици

Районна прокуратура – Монтана е предала на съд С. С. по обвиняване за осъществено от него, при изискванията на рисков рецидив, закононарушение по член 155, алинея 5, вр. алинея 4, вр. член 3, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс.
40-годишният обвинен С. е осъждан по водени против него 18 наказателни производства за осъществени закононарушения от общ темперамент. Последното наказване от 6 месеца „ отнемане от независимост “ му е било наложено през месец март 2020 година за ръководство на моторно транспортно средство след приложимост на наркотични субстанции. Понастоящем против него е импортиран в съда обвинителен акт за нарушена заповед за отбрана от домашно принуждение и закана с ликвидиране.
Около 11 години мъжът живеел на фамилни начала с Н., от която има 5-годишен наследник. Заедно с тях живеели и двете по-големи дъщери на дамата – Д. и Т. В дома им постоянно гостувала приятелката на едното от девойките – В. Първоначално рядко се случвало тя да се вижда със С. С., който обитавал най-вече във Франция.
От началото на 2017 година обаче обвиненият през множеството време бил със фамилията си, като всекидневно употребявал опиати. Това се случвало освен в наличие на околните му, само че и пред В., която тогава била на 16 години. През оня интервал майката на ученичката била отпътувала по работа в чужбина, заради което момичето всекидневно гостувало в дома на приятелката си Т., оставало и да нощува при нея.
От есента същата година С.С. почнал да ухажва В., правел ѝ похвали, купувал дарове. Освен това постоянно я водел със себе си до Враца, където се снабдявал с кокаин. При това убеждавал момичето да опита опиати. Първоначално В. му отказвала, което предизвиквало жестоко отношение и експанзия от негова страна, проявявани като душевен тормоз и побой по отношение на Н. и Т. Действайки по този метод, обвиненият съумял да склони 16-годишното момиче към приложимост на кокаин.
В края на 2017 година, манипулирайки В. по сходен метод, С. С. предиздвикал малолетната госпожица да встъпи в полови връзки с него. Впоследствие, в хода на следствието по формираното досъдебното произвеждане за осъществено закононарушение, тя показала, че се съгласила да прави секс с обвинения, с цел да не пострадат приятелката ѝ и майка ѝ.
След известно време С. С. почнал да склонява потърпевшата В. да проституира, обяснявал ѝ по какъв начин щяла да получава доста пари и да има доста клиенти. Въпреки несъгласието си, момичето било насила от обвинения да се подчини на заповедите му. Пред очевидци мъжът споделял, че получавал пари от клиенти за полови услуги, осъществявани от В., както и за желанието си да я заведе във Франция за проституция.
Възползвайки се от късото пътешестване на С. С. в чужбина, потърпевшата сменила местоживеенето си, с цел да не бъде открита от него. Момичето сменило номера на мобилния си телефон и отпътувало за Италия, където по-късно научило за задържането на обвинения С. Само по-късно В. се върнала в страната.
Предстои съдът да насрочи разпоредително съвещание по воденото против С.С. дело.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР