Районна прокуратура – Козлодуй е внесла за разглеждане в съда

...
Районна прокуратура – Козлодуй е внесла за разглеждане в съда
Коментари Харесай

Обвиняем за изнасилване и побой на 17-годишно момиче е предаден на съд

Районна прокуратура – Козлодуй е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против Е.Е. за осъществени от него закононарушения - обезчестяване, блудничество, нанасяне на лека телесна щета и заканване по отношение на малолетна.

На 16.07.2018 година обвиненият Е. се съвкупил със седемнадесетгодишно момиче, като я принудил към това със мощ - нанесъл удари с юмруци в региона на лицето и главата на потърпевшата. Освен това мъжът направил дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление, като й нанесъл побой и отправял закани – „ Ти в този момент ще умреш тука като куче “.

Насилието върху малолетната траяло два часа и половина, по време на което обвиненият показал изключителна гняв, озлобление и садизъм по отношение на нея.

От заключението на осъществената в хода на досъдебното произвеждане правосъдно здравна експертиза е видно, че вследствие на нанесения побой потърпевшата получила отоци, кръвонасядания, охлузвания в региона на лицето, главата, тялото, с данни за мозъчно разтърсване. Наред с това й била породена разкъсно-контузна рана и оток на пръст на лявата ръка, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

Предстои делото да продължи в съда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР