Районна прокуратура-Козлодуй е предала на съд момче на 19 години

...
Районна прокуратура-Козлодуй е предала на съд момче на 19 години
Коментари Харесай

Такова зверство в Кюстендил още не бяха виждали

Районна прокуратура-Козлодуй е предала на съд момче на 19 години по обвиняване за осъществено от него закононарушение - грубо принуждение към куче, оповестиха от обвиняването.

На 25 юли, жена била при родственик в с. Крива бара, община Козлодуй, когато чула кучешко скимтене, идващо от прилежащия парцел. Предположила, че животното е гладно. Взела със себе си храна и вода и отишла да го нахрани.

На място заварила стопанина, който се опитвал да реалокира кучето на сянка, тъй като било доста топло. То било очевидно в доста влошено здравословно положение. Жената се поинтересувала за повода, на което мъжът й дал отговор, че предния ден племенникът му А.И. го бил с лопата.

На идващия ден, тя още веднъж отишла да ревизира положението на кучето. При среща с бабата на А.И., тя й споделила, че внукът й непрекъснато измъчвал кучето, като отрязвал по малко от ушите и опашката с ножица.

Посъветвана да занесе потърпевшото животно до ветеринарна клиника, свидетелката С.В. го транспортирала до Козлодуй. Подала и сигнал на телефон 112.

Кучето незабавно било прегледано от ветеринарен доктор, който открил, че то има опорна куцота на заден ляв крайник, мощен оток на крайници и фрактура на таза. Ушите и опашката били отрязани, като липсвали шевове.

Извършена му била интервенция за възобновяване на таза, с слагане на пластини и винтове за закрепване на счупените кости. Стойността на лекуването възлиза на сумата от 993,75 лв.. Впоследствие животното било настанено в подслон за кучета „ Верен приятел” в Козлодуй. Там проходило, само че траяло да куца.

В хода на следствието по случая е било открито, че фактически А.И. нанесъл нечовечен побой над кучето, удряйки го с лопата за боклук по цялото тяло. Тези му дейности били съпроводени с репликите „ Умри, бе! “, „ Ще ме хапеш ли? “

Предстои делото против обвинения И., който е осъждан, да продължи в съда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР