Районна прокуратура - Бургас внесе в съда искане за вземане

...
Районна прокуратура - Бургас внесе в съда искане за вземане
Коментари Харесай

Съдът в Бургас гледа мярката на мъж, блъснал бременната си приятелка по стълбите

Районна прокуратура - Бургас внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на 29- годишния Георги Кочев, упрекнат в закана за ликвидиране на жена, съобщи кореспондентът на БГНЕС от черноморския град.


Кочев е упрекнат, че е блъснал по стълбите бременната си другарка. 29-годишният бургазлия е престъпно проявен.

През 2014 година е осъждан за нанасяне на междинна телесна щета, както и за владеене на опиати

„ На причинителя е повдигнато обвиняване, по тази причина че на 1 август 2023 година в Бургас се е заканил с ликвидиране на своята бременна другарка, с която живеел на фамилни начала от година и половина. Едновременно с това и нанася удари в региона на главата, блъскал я и е влачил ”, съобщи Зорница Щърбева- представител на районна прокуратура Бургас

Женя Петрова, шеф на Центъра по предварителна защита против насилието в Бургас изясни, че през последните дни са постъпили сигнали за три случая с принуждение над бременни дами.

„ Напоследък се събраха много случая на принуждение над бременни дами. Буквално последните три случая са на такива дами, като са потърпевши две от тях от техния сътрудник, а друга е потърпевша от своя татко. Най-фрапиращият случай е на млада жена, която е потърпевша от нейния сътрудник и тя губи своя плод в четвъртия месец. Била е оперирана по неотложност, защото са и изтекли водите и би трябвало да направи аборт и тя е изгубила своето дете ”, изясни Жена Петрова.

Адвокатът на Георги Кочев Владимир Господинов съобщи, клиентът му отричал да е бутнал бременната си другарка. „ Тя го е нападала и даже ми сподели одрасквания по шията.

Млад е индивидът. Страшно доста съжалява за това, което се е случило “, сподели бранителят. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР