Районна прокуратура - Бургас протестира определение на Районния съд е

...
Районна прокуратура - Бургас протестира определение на Районния съд е
Коментари Харесай

Разярен Ромео превърна живота на любимата си в ад: Ще ти отрежа главата, ще бъдеш моя или ничия!

Районна прокуратура - Бургас стачкува определение на Районния съд е града (от 27.11.2017 г.), с което е наложена мярка за неотклонение "домашен арест " по отношение на Ангел Г. (на 56г. от гр. Бургас, само че живущ в с. Равнец). 
Той е обвинен за това, че в интервала от към 07.40 ч. на 19.12.2016г. до към 22.00 ч. на 10.03.2017г. в гр. Бургас, в кв. "Долно Езерово ", в изискванията на продължавано закононарушение, се заканвал на жена, с закононарушение срещу нейната персона (с убийство) и това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му. 
На 19.12.2016г., към 07.40 ч. в гр. Бургас, в кв. "Долно Езерово ", за заканил с ликвидиране на А.А., посредством отправяне на имитация "Ще те убия, ще те унищожа ", като тази имитация била съпроводена с обиди към дамата, и това заканване е могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му. На същия ден, само че 90 минути по- късно, на същото място, направил същото действие.
На 10.03.2017г.,около 22.00ч. на горепосоченото място се заканил с ликвидиране на А.А., посредством отправяне на репликите: "Ще Ви запаля!, Ще Ви заколя!, Ще Ви отрежа главата! Ще те убия!, Ще те унищожа! Или ще бъдеш моя или на николко няма да бъдеш! " 
Ангел Г. е упрекнат и за това, че на 24.11.2017г. в гр. Бургас, в Северна промишлена зона, на ул. "Одрин ", направил опит да принуди А.А. да извърши нещо, обратно на нейната воля, а точно да тръгне с него, като използвал за това мощ, изразяващата се в улавяне на потърпевшата за дясната ръка, нанасяне на юмручен удар в дясното рамо на дамата и дърпане на същата обратно на нейната воля към автомобил и отправяне на обиди и реплики като "Дай си чантата и телефона! Ти за какво пускаш тъжби против мене! Ти ще бъдеш моя когато желая! Тръгвай с мен! ", като действието не е довършено заради независещи от дееца аргументи, а точно интервенция на жители, които се притекли на помощ на потърпевшата.
В претекстовете си за митинга наблюдаващият прокурор е показал, че е налице обосновано съмнение за това, че Ангел Г. е направил горепосочените незаконни действия. Това съмнение се поддържа от събрания доказателствен материал, включващ в себе си голям брой свидетелски показания. 
Възможността за осъществяване на ново закононарушение от страна на обвинения е стимулирана с обстоятелството, че той е осъждан за "Престъпления против личността ", като осъжданията са му за осъществени закононарушения по отношение на А.А. и мъжът, с който тя съжителства на фамилни начала. Цитираното предишно наказание е влезнало в действие на 07.12.2016г., само че единствено няколко дни по-късно Ангел Г. е почнал да прави и други незаконни действия. 
От метода на осъществяване на горепосочените незаконни действия и упоритостта в гонене на незаконните цели на обвинения може да се твърди, че потърпевшата е доведена до положение да не може да води нормален живот.
Представителят на държавното обвиняване е безапелационен, че гореизложеното постанова извод за продължителност на незаконните настройки на обвинения и одобрен противоправен модел на държание, който ще продължи, в случай че по отношение на него не бъде избрана мярка за неотклонение "задържане под стража ", която обективно да попречва опцията му да прави закононарушения.
Заседанието по импортирания от Районна прокуратура -Бургас митинг е планувано за 01.12.2017г. в Окръжен съд - Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР