Районна прокуратура – Търговище привлече към наказателна отговорност за съхранение

...
Районна прокуратура – Търговище привлече към наказателна отговорност за съхранение
Коментари Харесай

Ври и кипи в Омуртаг: ГДБОП закопча изверг, в дома му намериха клипове с 14-годишни

Районна прокуратура – Търговище притегли към наказателна отговорност за предпазване и разпространяване на нецензурен материали, за основаването на които са употребявани лица ненавършили 18 години, 30-годишен мъж от град Омуртаг.
П.С. е упрекнат и за това, че посредством електронни известия открил контакти с лица, ненавършили 14-годишна възраст, за основаване на нецензурен материал. Той е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ случая прокурор с оглед довеждането му в съда за установяване на мярка за неотклонение, предава Блиц.
Младият мъж бил арестуван при профилирана интервенция на чиновници на ГДБОП, осъществена под надзора на Прокуратурата, в хода на която били осъществени голям брой процесуални дейности в нескончаем интервал от време.
Установено било, че П.С. съхранявал на електронни носители нецензурен материали с присъединяване на малолетни лица, споделял ги и ги разпространявал. А също така, той употребявал обществените мрежи, с цел да реализира контакт с малолетни лица, като задачата му била да ги убеди да вземат участие в основаване на материали със полово наличие.
От дома на мъжа била конфискувана компютърна и осведомителна техника.
Работата по случая продължава под управлението на Районна прокуратура – Търговище. Предстои внасяне в съда на искане за налагане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на П.С.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР