Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем 22-годишен мъж за

...
Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем 22-годишен мъж за
Коментари Харесай

Задържаха трафикант на сирийци край Пловдив

Районна прокуратура – Пловдив притегли като обвинен 22-годишен мъж за това, че през август е оказал помощ на 13 жители на Сирия да преминат през страната в нарушаване на закона, съобщи БГНЕС.

По делото е открито, че на 18 август 2021 година обвиненият се придвижил с автомобил, марка „ Воксхол “, до неустановено място на пътя сред Тополовград и Елхово. Там чакали непознатите жители – 13 мъже, сред които и 14-годишно момче. Те се качили в автомобила, като обвиненият трябвало да ги откара до София.
 19 мигранти от вкъщи в Любимец са с позитивни проби за ковид 19 мигранти от вкъщи в Любимец са с позитивни проби за ковид
19 мигранти от Специализирания дом за краткотрайно настаняване на чужденци в Любимец са с позитивни проби за ковид и са под каранти...

Няколко часа по-късно автомобилът, ръководен от обвинения, бил спрян от чиновници на бранш „ Специализирани полицейски сили “ към ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив, на автомагистрала „ Тракия ” в региона на с. Войводиново. Целта на сирийските жители е била да стигнат до Германия. Те са настанени в миграционен център.

Обвиняемият е арестуван за период от 72 часа.

Още от КРИМИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР