Районна пътна служба-Благоевград успя да накара строителите на ЛОТ-3.1. на

...
Районна пътна служба-Благоевград успя да накара строителите на ЛОТ-3.1. на
Коментари Харесай

Строителите на ЛОТ-3.1 от АМ „Струма” замърсяват с кал пътя Благоевград-Покровник

Районна пътна служба-Благоевград съумя да накара строителите на ЛОТ-3.1. на Автомагистрала " Струма " да вземат ограничения, с цел да не замърсяват пътя Покровник-Благоевград, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

В ранния следобяд през днешния ден Районна пътна служба-Благоевград съумя да накара компания „ Агромах ” да вземат ограничения, с цел да не замърсяват с тиня пътя Покровник-Благоевград.

До намесата на РПС се стигна след подадени недоволства от водачи на моторни-превозни средства, че пътя Покровник-Благоевград е кален поради строителството на ЛОТ-а.

Фирма „ Агромах ” е една от компаниите от консорциума, спечелил състезанието за строителството на правата от автомагистралата Благоевград – Крупник.

При излизането от обекта самосвалите на „ Агромах ” замърсяват с тиня пътя водещ към регионалния град.

След среща сред представители на Районната пътна работа и фирмата-строител се реализира единодушие методите до асфалтовия път да бъдат застлани с фракции. А настланата по пътя тиня бе почистена от фадрома.

В момента строителството на ЛОТ-а, чийто старт бе даден от министър Нанков на 31 август т.г., се прави сред пътен възел „ Зелен дол ” и с. Мощанец.

Новата права от автомагистралата пресича пътя Благоевград-Покровник-Падеш-с. Габрово.

При строителството на ЛОТ-3.3. от Кресна до Сандански, цяло лято преминаващите по ГП Е-79 дишаха праха, оставян от самосвалите по основния път. За това през днешния ден като собственик на пътя, Районна пътна работа се намеси. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР