Районен съд-Варна постанови условна присъда спрямо 57-годишен мъж за опит

...
Районен съд-Варна постанови условна присъда спрямо 57-годишен мъж за опит
Коментари Харесай

Във Варна дадоха условна присъда за два опита за изнасилване, извършителят уж набирал персонал

Районен съд-Варна постанови условна присъда по отношение на 57-годишен мъж за опит за обезчестяване и блудства с две дами. Подсъдимият, под претекст че е шеф, пускал разгласи в интернет уебсайт и вестник за търсене на домашна помощница или личен състав за хотел. Това описват от пресслужбата на съда.

Кандидатстващите за работа се свързвали на посочения в обявата телефон за връзка с него, уведомили го за възрастта, фамилното си състояние и местоживеенето си, а той си водел лист с данните и телефонните им номера. Впоследствие си уговарял срещи на обществено място в центъра на Варна.

На самите първични срещи с двете потърпевши дами подсъдимият измислял разнообразни аргументи, с цел да ги качи в персоналния си автомобил и да ги изведе отвън града. Така при първия случай направил опит за обезчестяване и блудничество в землището на варненското село Засмяно на 22 май 2016 година, който останал незавършен по независещи от дееца аргументи. Потърпевшата съумяла да избяга и да алармира за протичащото се на тел. 112.

На 13 юни същата година, още веднъж във връзка публикация за работа, подсъдимият се срещнал със идната млада жена. За да покаже на кандидатката за домашна помощничка обект за разчистване - извънградска вила,  57-годишният мъж я качил на колата си и потеглил в посока село Каменар. В региона на селото под подлог, че е объркал пътя, спрял и изискал от дамата да вършат секс. Получил отвод, само че все пак, посредством заплашване, направил дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление. С бягство дамата съумяла да се избави, като излязла на основния път, спряла инцидентен автомобил, позвънила в полицията и на околните си.
Делото във Варненския областен съд бе прегледано в процедура на кратко правосъдно разследване, с признание на виновността и съкращаване с 1/3 на избраното за всяко от действията санкции. Така 57-год. мъж, който е неосъждан досега ще търпи най-тежкото от избраните санкции – 2 години и 8 месеца отнемане от независимост. Изпълнението на наложеното наказване се отсрочва с изпитателен период от 5 години. Присъдата на Варненския областен съд предстои на обжалване в 15-дневен период.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР