Районен съд в Бургас потвърди взетата мярка за неотклонение "парична

...
Районен съд в Бургас потвърди взетата мярка за неотклонение "парична
Коментари Харесай

Съдът в Бургас потвърди мярката парична гаранция на Бенчо Бенчев

Районен съд в Бургас удостовери взетата мярка за неотклонение "парична гаранция " в размер на 50 000 лв. по отношение на общинският консултант Бенчо Бенчев, оповестиха от съда.

Той е изискал да му бъде изменена мярката в по-лека и да му бъде позволено да напусне страната, с цел да се прегледа в болница в Истанбул, Турция. Днес бе разпоредителното съвещание по делото против Бенчев. Той е упрекнат за персонално укривателство и владеене на оръжия и муниции без разрешителни документи.
9
Бенчев е притеглен като обвинен за това, че предходната година е спомогнал на Димитър Желязков - Очите да се укрие от управляващите, които го издирваха. Бенчев е транспортирал с лек автомобил Желязков от Гърция до Турция. В Истанбул Бенчев е резервирал стая на негово име, в която обаче бил настанен Желязков. След задържането на Бенчев в дома му са били открити патрони, огнестрелни оръжия - карабина, револвери без съответните позволения.
9
В правосъдното съвещание отбраната на подсъдимия сподели, че на досъдебното произвеждане са позволени основни нарушавания и изиска делото да бъде върнато на държавното обвиняване за премахване на позволените нарушавания.
9
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР